Gouden driehoek ruw

Artikel 1 van 7 Volgende
€ 15,00 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Drie eenheid van stenen

amethist, bergkristal en rozenkwarts

ruw

ongeveer 200 gram

Gouden driehoek bestaat uit amethist, bergkristal en rozenkwarts.
Deze driehoek versterkt de energie van het nu en zal je helpen om evenwicht in jezelf en je omgeving te vinden.
Amethist staat voor mentale rust en zal de energie van het denken in rust brengen. Helpt goed tegen stress en gehaastheid
Bergkristal staat voor helderheid en zorgt dat je contact kan krijgen met je omgeving. Het opent je ook om de omgeving beter waar te nemen.
Rozenkwarts staat voor basis en lichaam, kan zorgen dat lichamelijke klachten verminderd wordt. De liefdevolle energie van de rozenkwarts helpt om boosheid te verdrijven, helpt je te focussen en zend liefdevolle energie de wereld in.

Samen als goudendriehoek kan je een ruimte in evenwicht brengen. Zoek daarvoor een geschikte plek op om ze ergens te plaatsen.
In water gebruik je kleine steentjes om jezelf in harmonie te brengen. Lichaam, geest en ziel zullen daarin beter samenwerken, waardoor lichamelijke klachten ook makkelijker worden aangepakt. Dit kan je ook gebruiken als je op reis gaat.

Knuffelstenen zorgen voor harmonie en openheid.

Ruwe stenen zorgt dat de steen als energie volledig je helpen kan. Ruwe stenen helpen om de energie onvoorwaardelijk te geven.


Edelstenen en kristallen werken ondersteunend en ook de Gouden Driehoek is geen vervanging voor therapie. Raadpleeg daarom bij klachten altijd uw arts.

 

© 2018 - 2021 Steen-rijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel